- Sklep
- Zdrowa żywność
- Dietetyczne hity
- Ocet jablkowy
Brak produktów w kategorii
Ocet jabłkowy jest otrzymywany drogą naturalnej biologicznej fermentacji octowej wina jabłkowego. Charakteryzuje się lekko bursztynowym, mętnym kolorem oraz przyjemnym jabłkowym zapachem. Niefiltrowany będzie miał mętną konsystencję. Odfiltrowany charakteryzue się piękną złocistą barwą.
Octu jabłkowego możemy używać na kilka sposobów:
- jako dodatek do dań mięsnych i ryb,
- jako dodatek do sałatek i sosów czy domowego majonezu,
- jako składnik marynat do mięs czy zalew konserwujących
- można pić w rozcieńczeniu w czasie diety pamiętając, by nie przekraczać zalecanej dziennej porcji.
Rozwiń opis
Zwiń opis
Sortuj
Sortuj według
Filtruj
Formy płatności
Sposoby dostawy
Bezpieczne zakupy
Strona naszego sklepu zielarskiego używa cookies. Korzystając ze strony zielarni wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z bieżącymi ustawieniami przeglądarki. Aby uzyskać więcej informacji na temat celu używania cookies i możliwości zmiany ustawień dotyczących cookies kliknij tutaj:
Polityka prywatności