Polski

Polski (PL)

Szukaj
Menu Menu
Internetowy sklep zielarski
Koszyk
0
Koszyk
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
Olej migdałowy 100ml Vivio kosmetyczny import Włochy
Ocena: 0
Kod EAN: 5902115102301
• Dostępny

Olej ze słodkich migdałów - surowiec kosmetyczny - 100ml - Vivio . Stosowany w kosmetyce łagodzi podrażnienia i nawliża.

Cena za szt.

12,60 PLN
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas wysyłki: 24 Godziny
Dostawy: od 13,50 PLN
Zapytaj o produkt
Drukuj
Opis produktu
Opinie

Opis produktu

Olej ze słodkich migdałów - surowiec kosmetyczny - 100ml - Vivio

Olej pochodzi z owoców drzew migdałowych, które osiągają wysokość do 10 metrów. Drzewo to należy do rodziny różowatych  i pochodzi z Azji Środkowej. Posiada owoc w postaci podłużnych, spłaszczonych pestkowców w kruchej skorupce o długości kilku centymetrów.  Wysuszone owoce to popularne i lubiane u nas migdały i sprzedawane są jako bakalie.

Olej z migdałów otrzymywany jest podczas wyciskania nasion drzewa migdałowego i tłoczony w temperaturze 30 st.

http://www.poradnikzdrowie.pl/uroda/kosmetyki/olejek-migdalowy-zastosowanie-wlasciwosci-olejku-ze-slodkich-migdalow_43294.html
Olej z migdałów otrzymywany jest podczas wyciskania nasion drzewa migdałowego i tłoczony w temperaturze 30 st.

http://www.poradnikzdrowie.pl/uroda/kosmetyki/olejek-migdalowy-zastosowanie-wlasciwosci-olejku-ze-slodkich-migdalow_43294.ht
Olej z migdałów otrzymywany jest podczas wyciskania nasion drzewa migdałowego i tłoczony w temperaturze 30 st.

http://www.poradnikzdrowie.pl/uroda/kosmetyki/olejek-migdalowy-zastosowanie-wlasciwosci-olejku-ze-slodkich-migdalow_43294.html

Olej migdałowy otrzymywany jest podczas wyciskania nasion drzewa migdałowego i tłoczony w temp.30 stp.

Olej z migdałów otrzymywany jest podczas wyciskania nasion drzewa migdałowego i tłoczony w temperaturze 30 st.

http://www.poradnikzdrowie.pl/uroda/kosmetyki/olejek-migdalowy-zastosowanie-wlasciwosci-olejku-ze-slodkich-migdalow_43294.html

Olejek migdałowy jest powszechnie znany i jako olejek

  • stosowany w aromaterapii, z uwagi na słodki zapach i miłą woń.
  • stosowany w produkcji kosmetyków. 
  • jest odpowiedni do każdego typu cery i nie podrażnia.
  • stanowi składnik mydeł, emulsji do kąpieli i perfum.
  • łagodzi podrażnienia i jest delikatny
  • rzadko uczula
  • usuwa martwe komórki  dogłębnie nawilża
  • szybko się wchłania
  • przywraca blask skórze

Składniki: 100 % Prunus amygdalus dulcis oil

Pojemność netto: 100ml

Kraj pochodzenia: Włochy

Wyprodukowano dla: Radziowi Sp z o.o. Ul. Piotra Skargi 45 42-200 Częstochowa

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Powiązane produkty

Regenerująca kuracja do stóp - Sylveco - 75ml
21,00 PLN

Regenerująca kuracja do stóp - Sylveco - 75ml

Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Łagodząca zasypka do ciała dla najmłodszych
15,87 PLN

Łagodząca zasypka do ciała dla najmłodszych

Dodano do koszyka
Dodano do ulubionych
Usunięto z ulubionych
Zapytaj o produkt
Dodaj opinię
Olej migdałowy 100ml Vivio kosmetyczny import Włochy
Twoja ocena:
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl